Kuhaa, perunaa ja ruskistettua voita

Annoskoko: 4

Kalaneuvos paistettua kuhaa ja murskattua perunaa sekä kirjolohen mätiä lautasella Kalaneuvos

Valmistusaineet

600 g Kalaneuvos kuhafileetä
sormisuolaa
mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen

perunat ruskistetulla voilla:
12 puikulaperunaa
3 rkl ruohosipulisilppua
75 g voita
ripaus sormisuolaa

koristeeksi Kalaneuvos kirjolohenmätiä ja versoja

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

  1. Laita voi kattilaan hellalle kuumentumaan ja anna sen muuttua kullanruskeaksi.
  2. Kuori puikulat ja keitä niin kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, että ne alkavat murentua. Silppua ruohosipuli. Suolaa ja pippuroi kuhafileet.
  3. Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois, murskaa perunat ronskiksi haarukalla. Seos saa jäädä reilusti kokkareiseksi. Kaada päälle ruskistettu voi, lisää ruohosipulisilppu sekä ripaus suolaa. Sekoita ja pidä lämpimänä.
  4. Paista kuhafileet pannulla molemmin puolin reilussa voi-öljyseoksessa kypsiksi. Kokoa annos lautasille. Koristele perunakeko kirjolohenmädillä ja ripota annoksen pinnalle versoja.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu