Julkaistu: 11.06.2021

Laatupäällikkö

Nykyisen laatupäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Sastamalaan (Hukkasentie 25)

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Kalaneuvoksella on sertifioitu BRC Food 8 -elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä sekä ISO 14001 –standardiin perustuva ympäristöjärjestelmä. Vastaat näiden järjestelmien sekä niihin liittyvien aihealueiden kehittämisestä yrityksessämme. Tehtävään liittyy yhteistyökumppaneiden auditointeja, sisäisten auditointien johtamista, sertifiointilaitosten ja asiakkaiden tekemät auditoinnit Kalaneuvoksella sekä viranomaisyhteistyö.

Tehtävässä johdat laatuun, tuoteturvallisuuteen ja ympäristöön liittyviä asioita koko organisaatiossa. Sinulla on oltava tarvittavat johtamistaidot, jotta saat näitä asioita kehitettyä jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaan.

Tehtävässä menestymisessä tärkeimpiä tarvittavia ominaisuuksia ovat kokonaisuuksien ja yksityiskohtien ymmärtäminen, priorisointikyky, organisointikyky, esimiestaidot ja omatoimisuus. Apuna työssäsi on yksi laatuassistentti. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemuksen kautta hankittu kokemus. Vaatimuksena on johtamis-/laatujärjestelmien tuntemus. Selkeiksi eduiksi katsotaan kokemus elintarvikealalta sekä kokemus tuotantotyöstä. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä hyödyksi. Kalaneuvoksella on käytössä Digia Enterprise toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308 tai Kalaneuvos Oy:n tehtaanjohtajalle Kim Auterolle 040 5948660 21.6. klo 10-11:30 ja 22.6. klo 10-11:30

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.6.2021 mennessä: eezypersonnel.fi

Kalaneuvos Oy on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita kalatuotteita jo vuodesta 1975 lähtien. Yritys toimii Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Kalaneuvos on edelläkävijä kalanjalostuksessa, kalan tukkukaupassa, maahantuonnissa ja -viennissä sekä kalankasvatuksessa. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos-tuotemerkin ja kaupan Private Label -merkkien alla. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut ja valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kalaneuvos-konserniin kuuluu Martin Kala Oy Turussa ja Kaskisissa, joka on Suomen suurin silakkafileen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli 88 miljoonaa euroa vuonna 2020. Kalaneuvos-konserni työllistää yhteensä 181 työntekijää. Yritykset käsittelevät yli 12 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa.

Kalaneuvos Oy ja Hukkasen yrittäjäperhe omistavat kalankasvatukseen keskittyneen Nordic Fish -konsernin. Nordic Fish ja sen tytäryrityksen Nordic Trout:n noin 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Vuonna 2020 Nordic Fish -konsernin liikevaihto oli 29 miljoonaa euroa. Kalankasvatuskonserni työllistää noin 100 henkilöä ja käsittelee noin 10 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa. Yhdessä Hukkasten yritykset muodostavat Suomen suurimman kala-alan toimijan.

wave