Julkaistu: 31.07.2023

Controller – Nordic Fish

Nordic Fish on suomalainen perheyritys, jonka alle kuuluvat mm. kalankasvatuskonserni Nordic Trout sekä kalanjalostuskonserni Kalaneuvos.

Kalankasvatusliiketoiminta tuottaa Manner-Suomen, Saaristomeren, Ahvenanmaan ja Ruotsin 40 toimipisteessä vuosittain noin 9 miljoonaa kiloa kirjolohta ja on yksi EU:n johtavista kirjolohen mädin tuottajista. Kalaneuvoksen alla toimiva kalanjalostusliiketoiminta valmistaa herkullisia kalatuotteita Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa ja käsittelee vuosittain yli 15 miljoonaa kalakiloa. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat ammattitaidolla valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Koko Nordic Fish -konsernin liikevaihtoarvio vuodelle 2023 on 140 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt

CONTROLLERIA

Controllerina tulet olemaan avainroolissa Nordic Fish -konsernin sisäisessä laskennassa sekä taloushallinnossa. Tehtävässäsi vastaat monipuolisista hallinnollisista ja taloudellisista tehtävistä, kuten kustannuslaskennasta, vaihto-omaisuuden arvostuksesta ja taloudellisten raporttien ja analyysien laadinnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tunnuslukujen seuranta ja hallinta, projektiseuranta, erilaisten tilastojen hallinta sekä osallistuminen sisäisen auditoinnin prosesseihin. Sinulla on rooli analysointi- ja raportointiprosessien kehittämisessä ja toimit raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä. Sinulta odotetaan myös kykyä muihin hallinnollisiin tehtäviin. Raportoit tehtävässä talouspäällikölle.

Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja kykenevä ratkaisemaan ongelmia. Sinulla on analyyttinen ajattelutapa ja vahva tuntemus BI- sekä toiminnanohjausjärjestelmistä. Stressinsietokyky, joustavuus ja hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseen. Koulutustaustasi on mielellään kauppatieteiden maisteri ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Tehtävää on mahdollista tehdä täysin etätyönä mistä päin Suomea tahansa. Toki toivottavaa, että pystyisit väliajoin myös vierailemaan konsernimme toimistoilla, jotka sijaitsevat mm. Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa sekä konsernimme eri toimipisteissä Manner-Suomessa, Saaristomerellä, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittämään itseäsi. Työympäristömme on innovatiivinen ja tukee jatkuvaa oppimista.

Mikäli sinulla on intohimoa taloushallintoon, haluat kehittyä ammatillisesti ja olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian.

Me uskomme, että oikeat ihmiset ovat menestyksemme avain. Jos sinä olet etsimämme henkilö, odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme.

Lisätiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa Talouspäällikkö Ann-Charlotte Grönlund, 28.7. klo 10.00 – 11.00, 1.8. klo 9.00 – 10.00 ja 4.8. klo 9.00 – 10.00. Muina aikoina lisätietoja antaa Exe Headhuntingin liiketoimintajohtaja Hannu Järvimäki 0503670862

Rekrytointiprosessi:

  • Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 6.8.2023. 
  • Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. 
  • Ensimmäinen haastattelukierros Teamsissa Exe Headhuntingin konsultin kanssa järjestetään viikoilla 32-33. 
  • Toinen haastattelukierros Nordic Fishin henkilöiden kanssa elo/syyskuun vaihteessa. 
  • Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian.

Vinkki 1: Kerro CV:ssäsi, mitä tehtäviä olet työssäsi hoitanut, pelkkä titteli ei vielä kerro sisältöä ja saavutuksiasi.

Vinkki 2: Muista kertoa hakemuksessasi, miksi sopisit tähän tehtävään, keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stäsi näemme historiasi.

Hae tehtävää Joblyn verkkosivuilta 6.8. mennessä.


Nordic Fish Oy on suomalainen perheyritys, jonka alle kuuluvat mm. kalankasvatuskonserni Nordic Trout sekä kalanjalostuskonserni Kalaneuvos. Konsernin vuoden 2023 liikevaihtoarvio on 140 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 300 ammattilaista.

Kalaneuvos Oy on valmistanut laadukkaita kalatuotteita jo vuodesta 1975 lähtien. Yritys toimii Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Kalaneuvos kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos-tuotemerkillä, sekä kauppojen Private Label -merkeillä. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut ja valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kalanjalostuskonserni käsittelee vuosittain 15 miljoonaa kalakiloa.

Nordic Trout Ab on Suomen ja Ruotsin suurin kirjolohen kasvattaja, sekä yksi EU:n johtavista kirjolohen mädin tuottajista. Yhtiön kalankasvatuksen juuret juontavat jo 1960-luvulle ja se toimii nykyään yhteensä noin 40 toimipisteessä Manner-Suomessa, Saaristomerellä, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa tuottaen vuosittain 9 miljoonaa kiloa kirjolohta.

Lisätietoja konserniyhtiöistä www.kalaneuvos.fi ja www.nordictrout.com 

wave