Täytetty kalafilee

Kalaneuvos kalafileet Kalaneuvos

Valmistusaineet

4 (n. 600 g) kalafileetä (esim. taimen, kirjolohi tai nieriä)
suolaa
valkopippuria myllystä
2 rkl sitruunamehua

Täyte:
100 g tuorejuustoa, esim. kanttarelleilla maustettua
8 basilikanlehteä
2 viipaletta kylmäsavukirjolohta

Tee näin

  1. Leikkaa kalafileet kahteen osaan, lisää suola ja laita neljä palaa uunipaperille nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta sitruunamehulla ja valkopippurilla. Levitä tuorejuusto, kylmäsavukirjolohiviipaleet ja basilikanlehdet fileiden päälle ja laita päällimmäiseksi neljä fileepalaa.
  3. Paista fileet voissa molemmin puolin. Laita palat uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia, tai kunnes ne ovat kypsiä.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet