Tagliatelle Kalaneuvos kylmäsavulohen ja cashewpähkinöiden kera
Annoskoko: 4

Kalaneuvos Kylmäsavulohi Tagliatelle Annoskuva Kalaneuvos

Valmistusaineet

n. 200 g Kalaneuvos kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta siivuina
1 pieni sipuli
1 tl voita
suolaa
300 g Tagliatelle nauhapastaa
2 rkl kaprista
3 dl kevytkermaa
1 tl vihanneslientä
1 tl sitruunamehua
pippuria
valkosipulisuolaa
3 rkl valkoviiniä
100 g cashewpähkinöitä
1 kananmuna

Tee näin

1. Hienonnan sipuli ja kuullota se voissa.

2. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan vedessä ilman suolaa.

3. Hienonna kaprikset ja suikaloi lohi.

4. Lisää kaprikset, lohi ja kerma kuullotetun sipulin joukkoon ja hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.

5. Lisää vihannesliemi, sitruunamehu, valkosipulisuola ja viini. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

6. Paahda cashewpähkinät pannulla ilman rasvaa.

7. Kaada tagliatellen keitinvesi pois ja sekoita raaka kananmuna pastan joukkoon.

8. Annostele tagliatelle lautasille, lisää kylmäsavulohikastiketta ja ripottele pinnalle

cashewpähkinöitä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet