Savusiikasalaatti
Annoskoko: 4–5

Savusiikasalaaltti savukalasalaatti Kalaneuvos

Valmistusaineet

1 Kalaneuvos savusiika (0,7–0,9 kg)
2 isoa vihreää omenaa
½ dl purjoa
½ nippua tilliä
1 kiinankaali tai jäävuorisalaattia

Kermaviilikastike:
2 prk kermaviiliä
4–5 rkl Kotisinappia
sitruunan mehu
sokeria ja suolaa

Tee näin

  1. Puhdista siika ruodoista.
  2. Leikkaa kiinankaali tai jäävuorisalaatti pieneksi ja pilko omena kuutioiksi. Hienonna tilli ja purjo. Tillin varret antavat hyvän maun, kun ne ovat pieninä paloina.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset.
  4. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita kevyesti.

Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi croissanttien välissä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet