Lohisilakat

Kalaneuvos Lohisilakat Annoskuva Kalaneuvos

Valmistusaineet

n. 600 g silakkafileitä
80 g kylmäsavukirjolohisiivuja
hienonnettua tilliä
suolaa
valkopippuria
80 g voita
3 dl valkoviiniä
100 g smetanaa
ruisjauhoja

Tee näin

1. Mausta silakkafileet suolalla ja pippurilla.

2. Laita lohiviipaleet ja tillisilppua fileiden väliin.

3. Pyöräytä silakkapihvit ruisjauhoissa ja ruskista voissa pannulla molemmilta puolilta.

4. Lisää pannulle viini ja smetana, mausta tarvittaessa.

5. Hauduta silakkapihvit kypsiksi.

Tarjoile uuniperunoiden, porkkanasuikaleiden ja punajuuren kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet