Lämminsavukirjolohisalaatti pastan kera

Kalaneuvos Kirjolohisalaatti Annoskuva Kalaneuvos

Valmistusaineet

200 g pennepastaa
100 g kovaa juustoa kuutioina
400 g Kalaneuvos lämminsavukirjolohifileetä
2 rkl punasipulisilppua
1 suikaloitu punainen paprika
1/4–1/2 kerä jäävuorisalaattia suikaleina
1–2 tomaattia lohkoina

Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl tuoretta tai 1/2 tl kuivattua oreganosilppua
2 pientä puristettua valkosipulin kynttä
1 maustemitta sinappia
1/2 maustemitta pippurirouhetta

Tee näin

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

2. Kaada pasta lävikköön, huuhtele juoksevassa kylmässä vedessä.

3. Kuutioi kala.

4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

5. Sekoita muut ainekset pastaan tomaattilohkoja lukuun ottamatta. Kaada päälle kastike ja sekoita hyvin.

6. Lisää tomaattilohkot juuri ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena leipää. Voit myös kääriä täytteen suuriin tortilloihin tai ohuisiin rieskoihin.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet