Kylmäsavulohikeitto

Kalaneuvos Kylmäsavulohikeitto Annoskuva Kalaneuvos

Valmistusaineet

1 l voimakasta kanalientä
3–4 perunaa
½ sitruunan mehu
½ l smetanaa
2 rkl ruohosipulisilppua
200 g Kalaneuvos kylmäsavulohta
mätiä maun mukaan

Tee näin

1. Kuori ja viipaloi perunat.

2. Keitä perunat pehmeiksi kuumennetussa kanaliemessä.

3. Soseuta perunat sauvasekoittimella.

4. Lisää sitruunamehu, smetana ja ruohosipulisilppu. Anna jäähtyä kylmäksi.

5. Lisää hienonnettua kylmäsavulohta ja mätiä maun mukaan keiton joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tarjoile keitto kylmänä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet